An inteles ca fostul Barou constitutional ar fi intrat in legalitate si se poate inscrie orice absolvent de drept fara examen. Stie cineva mai multe detalii?
Eu nu inteleg cum un om ca Pompiliu Bota este lasat in liberate. De fapt eu cred ca i se permite asa ceva deoarece mai face si el reclama baroului adevarat. Insa le reamintesc domnilor de la baroul constitutional ca si in strainatate admiterea intr-un barou este foarte dura. Deja pe site d-l Bota foloseste denumirea de UNBR desi cererea de rezervare a denumirii i-a fost respinsa. Dar probabil nu se oboseste nimeni cu el.
Care barou adevarat, d-le? Cel care a ramas mostenire pentru voi, de la comunisti si ati reusit prin bani sau prin relatii sa obtineti semnaturile de la asa-zisii maesti? Mi-e sila de voi spagarilor. Fiti fericiti
am intrat in barou fara spaga. doar am invatat. nu m-am inscris in baroul constitutional deoarece nu are un cadru legal. Ii sfatuiesc pe avocatii lui bota sa-si faca instante private, parchete turcesti/private, CSM Bota, si poate reusesc sa profeseze si ei. Chiar daca este democratie sa nu exageram. Pana si tarile africane, chiar si triburile au reguli care se respecta. Suntem singura tara unde avem un barou "din flori".
De ce in vest nu au aparut asemenea progenituri? Sa nu se confunde dr la asociere cu obiectul de activitate.
zici ca ai invatat? dar semnaturile maestrilor cum le-ai obtinut, pe ochi frumosi sau ca esti baiat bun?Ai dreptate, cei "ai lui Bota" nu mai au loc de voi, desteptilor..., va veni vremea sa va calcati in piciooare si sa fiti tot doi "doctori" la un roman. Din cauza prea multor destepti Romania este tara miliardarilor de carton. Maestrul iti da procese sau il trisezi si nu tai chitante?
eu nu am dat nimic. tb sa crezi. de obicei ma laud cand arunc cu banii. am vrut sa fac cinste cu o sticla de wiscky dar am fost refuzat. oricum am dat destul la barou: 20 mil + 8 mil examen. e suficient ptr un stagiar.