avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Drept de servitute
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Drept de servitute

Buna ziua,

Trebuie sa fac o cerere la primarie pentru drept de servitute pe un teren (cale de acces).
Ma poate ajuta cineva cu ce anume trebuie sa contina aceasta cerere? (Sa nu omit ceva si sa fie respinsa)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:23, 15 Iunie 2012
Explicati in cerere pt ce doriti acces la acel teren( proprietate), faceti o schita teren, cale accest, puteti trece si suprafata cunoscuta, cereti concesionare teren la primarie si bafta multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta partaj fara cale de acces la un lot medina medina Buna ziua, am fost parte intr-un proces de partaj pentru un imobil-teren. Expertul a realizat o singura varianta de partaj unde lotul subsemnatei pe care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, v-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea sfatui ... GabrielB13 GabrielB13 Buna ziua, V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea sfatui in problema ce o voi descrie mai jos. Detin Titlu de propietate pe o suprafata de 980 mp, si ... (vezi toată discuția)
Despagubire pentru servitute Cornel_SV Cornel_SV Solutia cazului meu consta in acordarea servitutii reclamantului si respingerea cererii mele conventionale de a mi se despagubi contravaloarea terenului ... (vezi toată discuția)