avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... comisioane asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

comisioane asigurari

buna seara, acum 2 ani am lucrat ca agent si am facut 2 polite life, acum primesc de la firma de recuperari o notificare sa achit suma de 650 ron, firma de asigurari nu mi a trimis niciodata nimik, data de pe plic este 11 iunie, ei imi dau termen 15 iunie, va rog frumos un raspuns
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 08:10, 14 Iunie 2012
Probabil somatia contine si ce reprezinta acei bani.Nu v-ati lamurit de ce sunteti datoare?Probabil un comision incasat fara drept?
Nu cred ca va intereseaza numai aspectul de procedura prvind recuperarea.La asigurator nu ati cerut lamuriri?
Este posibil ca persoanele carora le-ati incheiat asigurari de viata sa fi incetat plata ratelor de prima. Probabil acesta este motivul pentru care vi se solicita restituirea unui procent din comisionul incasat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de plata de la o firma de recuperare creante BogdanDimi BogdanDimi As avea nevoie de ajutor in privintza unei notificari de plata venite din partea unei companii de recuperare creante. Situatia: In septembrie 2009 am fost ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita Cipriana Cipriana Buna ziua. Am sa expun cat mai pe scurt problema mea, legata de primirea unui titlu executoriu. Am primit azi de la DGFP Iasi un plic cu o somatie, respectiv ... (vezi toată discuția)
Datorii preluate de firma de recuperari alina_mirela00 alina_mirela00 Buna ziua , de ceva timp ma confrunt cu o problema. In anul 2012 am devenit agent de asigurari , am incheiat niste polite de asigurare de viata insa cei care ... (vezi toată discuția)