Terenul aferent garajului pe a carui constructie sunt proprietar, teren aflat pana adineaori in proprietatea Primariei, a fost retrocedat. In cazul in care nu pot cadea de acord cu noul proprietar asupra vanzarii sau inchirieriii terenului, ce drepturi are noul proprietar al terenului?
Poate demola garajul, avand in vedere ca este proprietatea mea (constructia)?
Nu este o lucrare cu caracter durabil pentru a va prevala de dreptul de superficie .Fiind o constructie mobila , provizorie proprietarul terenului va poate obliga sa o ridicati .
Am omis sa precizez ca garajul se afla in baterie de garaje, are pereti din beton comuni cu ai garajelor vecine, si acoperis din beton. Prin urmare nu poate fi ridicat, ci doar demolat , ceea ce echivaleaza cu distrugerea in totalitate a bunului proprietatea mea (care este intabulat, are CF separat, si a fost cumparat odata cu apartamentul).
In aceste conditii, nu ar trebui macar sa fiu despagubita pentru ca sunt obligata sa imi distrug proprietatea?
Am nevoie de autorizatie de demolare, avand in vedere ca nu este o lucrare cu caracter durabil?