avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calcul circumstante atenunate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calcul circumstante atenunate

Buna seara! deranjez si eu cu o intrebare ca nu prea inteleg cum se calculeaza circumstantele atenuante la infractiunile grave..
sa zicem de exemplu ca pedeapsa este de la 15-25 ani ( omor calificat), daca aplicam circumstante atenuante asta inseamna ca pedeapsa va fi intre 5 ani-14 ani, 11 luni si 29 zile? am inteles bine?
Cel mai recent răspuns: law_and_order , utilizator 01:56, 15 Iunie 2012
Va multumesc foarte mult pentru raspuns, acum totul este foarte clar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unei denuntari calomnioase lenast lenast Buna ziua, Conform Art. 259 Cod Penal, denuntarea calomnioasa inseamna: ,,Învinuirea mincinoasa facuta prin denunt sau plângere, cu privire la ... (vezi toată discuția)
Am condus fara a poseda permis si fiind sub influenta alcoolului pampam00 pampam00 buna am si eu o intrebare. am condus fara a poseda permis de conducere, sub influenta alcoolului am intrat intr-un copac, avand o alcoolemie de 1.27mg in ... (vezi toată discuția)
Minimul si maximul special calafeteanu calafeteanu Buna seara .Va rog sa imi spuneti care este minimul special si maximul special intr/o incadrare a unei fapte penale,respectiv vatamare corporala grava 3/12 ... (vezi toată discuția)