avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate primire pachete din strainatate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

primire pachete din strainatate

Cum pot sa aflu daca am primit un pachet din strainatate? Nu se procedeaza ca atunci cand primesc pachete prin posta la intern? Adica nu primesc un document din care sa rezulte ca trebuie sa il ridic, cu data respectiva? Si daca dintr-un anume motiv, nu am stiut ca trebuie sa il ridic, se intoarce la expeditor? Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 10:14, 15 Iunie 2012
In primul rand aflati de la expeditor ca v-a trimis pachet. Daca a trimis prin posta romana, acestia va notifica sa mergeti sa il ridicati. Vedeti ce firma a folosit? Pachetul daca nu este ridicat se returneaza expeditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatul nu vine sa-si ridice salariul... ioneldaniel ioneldaniel Angajatul X, si-a dat demisia la sfarsitul lunii ianuarie, urmanda ca pe data de 15 februarie sa vina sa-si ridice salariul. A trecut pe la ITM a depus o ... (vezi toată discuția)
Scrisoare confirmare de primire vs scrisoare recomandata andreimarius andreimarius Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu explicatii legate de diferenta dintre scrisoarea timisa in regim recomandat vs cea trimisa cu confirmare de primire? ms (vezi toată discuția)
Scrisoare cu confirmare de primire Melissa61 Melissa61 Ce trebuie sa fac daca am trimis o adresa cu confirmare de primire, acum o saptamana si confirmarea nu am primit-o nici la momentul actual? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)