avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am dosar penal si as dori o lamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am dosar penal si as dori o lamurire

In 2007 mi s-a intocmit dosar penal penal pt. incalcarea drepturilor de autor. Inca nu s-a pronuntat nici o sentinta in cazul meu. Intrebarea mea este: daca ma casatoresc inainte de rezolvarea cazului e permis sa renunt la numele meu si sa preiau numele sotiei? Dar dupa ce se da sentinta si voi avea cazier voi putea sa preiau numele ei la casatorie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:25, 6 Ianuarie 2009
Daca vreti sa va sustrageti urmaririi penale este destul de grav.
Oricate nume ati avea cazierul dvs. va arata la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool amenda administrativa marigel marigel In data de 13!!!!!august, am ramas fara carnet pt. alcoolemie 0.58 in aerul expirat. Spun pe scurt. A durat vreo 2 luni jumate ca sa ma cheme la politie:nu am ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere impotriva organelor de cercetare penala? Vasilepaul Vasilepaul Intrucat in dosarul de urmarire penala intocmit de organele de cercetare penala , politie si parchet , exista numeroase neconformitati : incalcare flagranta a ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la parchet mirelaard mirelaard In luna iunie am fost citat,prin recomandata semnata de mine, sa ma prezint la Parchet pentru prezentarea materialului de urmarire penala intr-un dosar penal ... (vezi toată discuția)