avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale conflict de interese
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

conflict de interese

este reglementat in legislatia noastra conflictul de interese in domeniul privat, conflict ce poate aparea intre doua SRL-uri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 15 Iunie 2012
Clarificati va rog ce vreti sa aflati exact. Au asociati/administratori comuni? Care e situatia de la care se pleaca si ce anume urmariti, pentru ca nu inteleg intrebarea.
la sc x este director executiv, mai nou este facut administrator prin hotararea AGA. Isi face o firma sc y la care este unic asociat unic si administrator, firma ce se ocupa cu vanzarea produselor lui sc x, in urma carora obtine si comision la vanzarile facute.
Stiu ca conflictul de interese priveste demnitarii si functionarii publici. Eu doream sa stiu daca aceasta situatie contravine vreunei dispozitii legale.
Multumesc cu anticipatie
In sectorul privat nu exista reglementata notiunea de conflict de interese .. dar exista concurenta neloiala ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica: participa 2 firme care au administrator si actionar comun georgepop829 georgepop829 Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti daca urmatoarea situatie reprezinta un motiv de descalficare de la o licitatie pentru 2 firme: Firma A are un ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala - articol din lege mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Poate cineva sa imi indice temeiul juridic pentru excluderea unui asociat dintr-un SRL din cauza de concurenta neloiala? Legea 31/1990, art 222 ... (vezi toată discuția)