avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Termen procura impus de notar.....
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Termen procura impus de notar.....

Va rog ajutati-ma .....Unchiul meu doreste sa-mi faca o procura ,care sa aiba termen pana la .." retrocedarea integrala a suprafetelor de teren si inscrierea lor in cartea funciara "... deci am stabilit un termen.
Notarul spune ca dupa noul cod procura are valabilitate 3 ani.........
Ce pot sa fac ? ,in afara de a schimba notarul , cum as putea sa-i spun ca este corect cum dorim noi ,intrucat am convenit la un termen ?....Sunt oameni f. sensibili si te trimite la alt notar, ....
Cel mai recent răspuns: nicolae01 , utilizator 19:28, 14 Iunie 2012
Schimbati notarul si vedeti si opinia unui alt notar.
Eu nu doresc sa schimb notarul (nu pot sa ma deplasez in alta parte),as vrea o solutie sa-l determin pe notar ,fara sa se simta jignit, ca ii spun eu ce scrie in noul cod la art. 2015, referitor la durata mandatului ...... Acum avem acest aspect important reglementat de art. 2.015:.... "Daca partile nu au prevazut un termen, contractul de mandat inceteaza in 3 ani de la incheierea sa". ""

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator srl pheideas pheideas Am un SRL si mi-a expirat mandatul de adimnistrator. Rog mult o lamurire ... Noul cod civil prevede la Art 2.015 ca, contractul de mandat administrator ... (vezi toată discuția)
Procura GabiDinca GabiDinca Buna seara.In 2007 unnchiul meu mia facut o procura pt vanzarea si intocmirea tuturor actelor necesare vanzarii unui teren.azi am fost la 3 notari cu niste ... (vezi toată discuția)
Termen procura notariala clahomastreet clahomastreet buna ziua, tatal meu are o casa unde m-a trecut si pe mine coproprietar acum 3 ani am dat o declaratie notariala cum ca renunt la oritce drept si ... (vezi toată discuția)