avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mandat administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mandat administrator SRL

Am un SRL si mi-a expirat mandatul de adimnistrator. Rog mult o lamurire ... Noul cod civil prevede la Art 2.015 ca, contractul de mandat administrator inceteaza in 3 ani de la incheierea sa. daca nu s-a specificat un termen clar.
Ce pot sa trec in Actul Contitutiv la durata mandat administrator, ca dupa 3 ani sa nu fac iar poteca la Registrul Comertului ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: pheideas , utilizator 20:22, 7 August 2013
Daca treceti perioada nedeterminata, mandatul va trebui innoit dupa 3 ani, conform art. Art. 2.015 NCC - Dacă părţile nu au prevăzut un termen, contractul de mandat încetează în 3 ani de la încheierea lui.
Este indicat sa treceti un termen ferm, dar destul de lung (10 ani).
Multumesc ! Asa m-am gandit si eu, dar am zis ca poate n-am inteles bine legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatul administratorului unui srl pe 99 de ani AurelTam AurelTam Buna ziua, Am observat ca in Actul Constitutiv de la Registrul Comertului mandatul administratorului unui SRL se face mai nou pe o perioada de 99 ani. Mai ... (vezi toată discuția)
Perioada de activitate a administratorului unui srl? Ramonagh Ramonagh Buna seara! Am inceput demersurile de infiintare a unui srl cu asociat unic Prima solutionare a fost ca in actul constitutiv aparea administratorul cu mandat ... (vezi toată discuția)
Director executiv adinaadina adinaadina Buna ziua! Am si eu o intrebare: la deschiderea unei sucursale trebuie specificata durata pentru care este ales o persoana director executiv? Si care este ... (vezi toată discuția)