avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mandatul administratorului unui SRL pe 99 de ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mandatul administratorului unui SRL pe 99 de ani

Buna ziua,

Am observat ca in Actul Constitutiv de la Registrul Comertului mandatul administratorului unui SRL se face mai nou pe o perioada de 99 ani. Mai demult se facea pe perioada nelimitata.

De ce se face acum pe 99 ani (as dori sa aflu articolele de lege care au adus la aceasta modificare)? Se mai poate pune perioada nelimitata?
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2016
AurelTam, utilizator
Cel mai recent răspuns: AurelTam , utilizator 17:19, 21 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Ne puteti indica un text de lege?
Eu luna aceasta am inregistrat 3 societati, avand mandatul administratorilor pe perioada nelimitata.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu cred ca articolul 2015 din codul Civil este temeiul legal pentru mandatul administratorilor pentru ca administrarea unei societati cred ca este reglementata de legea 31/1990. Corectati-ma daca gresesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2016
AurelTam, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatul administratorului anamaria_devplant anamaria_devplant Bună, În actul consitutiv al societății (SRL) la mandatul administratorilor (implicit și cei doi acționari) este trecut tip durată: ... (vezi toată discuția)
Intrebare:durata mandatului asociatului unic aleja0821 aleja0821 De fiecare daca cand ma duc la ONRC Timisoara si cer rezolvarea unei probleme ..mi se face obiectia cum ca in actul constitutiv al societatii nu este prevazuta ... (vezi toată discuția)
Perioada mandat administrator de 4 ani/nedeterminata Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua, Din cate stiu, in practica se poate numi / se putea numi un administrator cu o perioada nedeterminata a mandatului insa, in legea 31/1990 este ... (vezi toată discuția)