avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

Buna seara.In 2007 unnchiul meu mia facut o procura pt vanzarea si intocmirea tuturor actelor necesare vanzarii unui teren.azi am fost la 3 notari cu niste persoane sa il vand dar am intampinat probleme.doi au spus ca nu mai este buna procura!!!Iar celalant ca "daca cel care a facut procura a decedat"?.Mentionez ca unchiul meu traieste dar este plecat din tara.ce este de facut???
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:26, 11 Decembrie 2018
Art. 2015 din Codul civil prevede:
Durata mandatului
Dacă părţile nu au prevăzut un termen, contractul de mandat încetează în 3 ani de la încheierea lui.

Totusi e cam dubios ca in 11 ani nu ați reușit să duceți la îndeplinire mandatul încredințat.
Ce e de facut? O altă procură. Ori face unchiul o plimbare in Romania, ori face o plimbare la Consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de valabilitate pentru o procurã robertsega32 robertsega32 Bună ziua. Conform art 2015 NCC, contractul de mandat încetează în 3 ani de la încheierea lui, dacă părţile nu au prevăzut un termen. Se aplică acest ... (vezi toată discuția)
Buna seara, unchiul sotului meu a cumparat de la o vaduva un ... Lavinia2103 Lavinia2103 Buna seara, Unchiul sotului meu a cumparat de la o vaduva un teren pe chitanta in 2007, fara ca aceasta sa aiba succesiunea facuta. Sotul meu a cumparat tot ... (vezi toată discuția)
Imputernicire stronzzo stronzzo cu tot respectul as vrea sa stiu daca eu si sotia putem face o procura fiicei noastre (majora fiind )-in conditiile in care noi lucram in strainatate-pentru a ... (vezi toată discuția)