avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua
Am o problema si momentan nu imi pot permite un avocat. Ce trebuie sa fac in cazul unui divort? Cum pot sa primesc despagubire pentru partea de casa pe care am terminat-o impreuna? Cum pot obtine custodia copilului si pensie alimentara? Sotul este o persoana violenta si nu stiu ce probe ar trebui depuse la dosar.
Cel mai recent răspuns: Mihaelavochin , utilizator 17:38, 24 Octombrie 2012
Buna ziua,

As avea o intrebare legata de transcrierea in format text a unei inregistrari audio, ce poate fi adusa ca proba intr-un proces de divort.

In conditile in care o inregistare audio nu este recunoscuta drept proba, unde se poate face aceasta transcriere in format text ca sa poata fi adusa ca proba la divort?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort alessa_on alessa_on Cum se poate divorta astfel incat fiecare dintre cei doi parteneri sa fie tras la raspundere pentru bunurile impartite inaintea casatoriei, in peroada de ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am? machita machita Sunt casatoria de 13 ani,avem un copil de 7ani si 10 luni.De ceva timp relatiile dintre mine si sotul meu au devenit foarte rele;batai,vorbe foarte ... (vezi toată discuția)
Probele audio sunt admise corduneanu_marius corduneanu_marius buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat,probele audio sunt admise ,se iau in calcul intru-n proces?acum 3 saptamani mama a parasit copilul lasandu-mi-l in ... (vezi toată discuția)