avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Eligibilitate la pensie pentru un cetatean roman ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Eligibilitate la pensie pentru un cetatean roman emigrat in strainatate

Sint cetatean roman emigrat in strainatate. As vrea sa stiu daca la virsta de pensionare am dreptul la o pensie pentru perioada cit am cotizat:
10 luni in aramata
60 luni facultate (5 ani)
72 luni servici (5 ani)

Total: 10 ani si 10 luni

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 16 Iunie 2012
Spuneti-ne si data nasterii dvs ... Pentru femeile nascute incepand cu ianuarie 1955 si pentru barbatii nascuti incepand cu anul 1950 stagiul minim de cotizare pentru pensie de limita de varsta este de 15 ani.

Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata partiala ddena ddena Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca exista si daca se aplica PENSIA ANTICIPATA PARTIALA, pentru varsta de minim 55 de ani si minim 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Stagiul minim de cotizare pentru pensie ioangaspar ioangaspar Care este numarul minim de ani lucrati, pentru a primii pensie ,la indeplinirea varstei de pensionare? (vezi toată discuția)
Pensiile anticipate draganmarina draganmarina mama mea e nascuta in anul 1955. Are 27 ani de contributie. La ce virsta poate iesi la pensie? (vezi toată discuția)