avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut in germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut in germania

a-si dori sa-mi spuneti si mie cum reusec sa-mi i-au permisul inapoi dupa ce a fost retinut de politia germana pt ca am produs accident fara victime si cu alcolemie de 2,05 la mie.....a-si dori sa-mi spuneti unde ajunge permisul,la politia romana...la ambasada... s-au il ridic din germania dupa proces si daca o sa am proces si in romania.....va multumesc
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 14:22, 16 Iunie 2012
procesul o sa fie acolo, iar permisul il ridicati ori de la Ambasada ori de la SPR, depinde cine l-a emis, dar o sa primiti mai multe detalii dupa finalizarea procesului. Depinde cum este legislatia acolo. In tara permisul v-ar fi fost anulat. Daca asa se intampla si acolo trebuie sa faceti scoala din nou, dupa o anumita perioada de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere emis in alt stat european. Rossi46 Rossi46 Buna ziua. In trecut am fost implicat pe teritoriul Romaniei, intr-un accident (carambol) soldat cu vatamare corporala, in urma caruia la acel moment ... (vezi toată discuția)
Eliberare permis nou Zlatko Zlatko Buna ziua , Numele meu este Zlatko si as avea nevoie de cateva informatii. In data de 4 Decembrie 2015 , am avut un accident de masina soldat din ... (vezi toată discuția)
Permis conduccere suspendat - de unde il pot ridica AlexNGR AlexNGR Buna ziua, Am urmarit discutiile existente in aceasta sectiune de forum, dar am nevoie de o lamurire referitoare la ridicarea permisului meu de ... (vezi toată discuția)