avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nelamurire privind o contestatie depusa la casa de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nelamurire privind o contestatie depusa la casa de pensii

Asi dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez sa aflu starea unei contestatii depusa la casa de pensii [Editat] in data de 07.09.2011?Adresa de meileste:mcotet@yahoo.com.Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:06, 16 Iunie 2012
Daca este vorba despre o contestatie impotriva unei decizii de pensie, atunci inseamna ca trebuie sa va interesati de stadiul acesteia la Comisia Centrala de Contestatii din cadrul Casei Nationale de Pensii Publice. Contestatia se depune la casa teritoriala de pensii, insa solutionarea acesteia este de competenta Comisiei Centrale de Contestatii din cadrul CNPP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei de pensie BiancaTudose BiancaTudose buna ziua! Bunica mea s-a pensionat cu 53 de ani vechime, dintre care o mare parte din ei a lucrat in grupa a II- a de munca. S-a emis decizia in data de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca sau contencios administrativ? OLGAS OLGAS In baza unui certificat de handicap vizual ( de navazator) am dreptul la pensie de limita de varsta. Am depus cerere cu nr de inregistrare la casa de pensii, ... (vezi toată discuția)
Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)