Pot cere in instanta pe procedura de urgenta ridicarea mandatului Presedintelui Asociatiei de Proprietari in baza unei sentinte penale a TMB, care il condamna pe acesta la 4 ani inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, fals si uz de fals, si ii restrange capacitatea de exercitiu in baza L241/2005? Sentinta a fost pronuntata cu cateva saptamani inainte de alegerea sa in actuala functie??? Sentinta este data cu apel si acesta a fost declarat, in termen, dar la o luna jumate dupa sedinta adunarii generale.Nici unul din membrii Asociatiei nu au avut cunostinta despre acesta, la acea data.
Cunosc sintagma "ïn dubio pro reo" si faptul ca pana la o sentina definitiva si irevocabila, aceasta primeaza, dar nu intamplarea face ca in pozitia actuala comite aceleasi infractiuni, fals si uz de fals, pe langa abuz in functie, santaj, amenintari, inselaciune, lovire, injurii, violare corespondenta, calomnie, denunturi calomnioase ....s.a. pe langa incalcarea dreptului la informare al proprietarilor dat de L230/2007, nerespectarea deciziilor comitetului executiv, neafisarea lor,nerespectarea procedurii de convocare a sedintelor extraordinare hotarate de comitetul executiv, incalcarea abuziva obligatiilor functiei pe care o ocupa...ce mai :"Tara lui Papura Voda".
Ma confrumt cu problema asta de mai bine de 3 luni si de la Politie sunt pasata la Primarie si invers. Acum m-au trimis in instanta. Totusi problema revocarii Presedintelui infractor trebuie solutionata rapid...ce ma sfatuiti???
Va rog fara convocare adunare extraordinara, ca am incercat si nu merge..Mi s-a refuzat de mai multe ori in scris accesul la statut si lista emmbrilor asociatiei, desi am calitatea de membru in aceasta asociatie. Am incercat prin afisaj, acestea se rup in permanenta.....mai mult nenorocitul si coalitii lui au imprastiat in bloc tot felul de afirmatii calomnioase la adresa mea, incat oamenii au tras concluzia ca am o rafuiala personala cu Presedintele si au devenit ignoranti.
Cel mai recent răspuns:
marilyn31 , utilizator
19:31, 18 Iulie 2012