avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Buna ziua . sunt angajat ca muncitor intretinere la o scoala cu un salariu de 840 ron din lipsa de personal ni sa impus sa efectuam serviciul de noapte(paza) am si eu o itrebare sporul de noapte ni se plateste la salariul de incadrare al unui paznic(620)ron este normal VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Barbu1 , utilizator 16:30, 17 Iunie 2012
buna ziua...lucrez in domeniul paza si ordine.Nu cred ca poti beneficia de sporul de noapte deoarece nu ai atestat in paza si ordine..opinia mea ca nu e corect ca dumneavoastra sa efectuati si serviciul paza deoarece nu aveti o calificare in domeniu..nu e legal..Scoala sau orice institutie de stat este obligata prin lege sa asigure paza obiectivului prin semnarea unui contract cu o firma de securitate specializata..referito la bani cred ca nu va da nimic in plus daca stati si de paza...asta e la buna intelegere..
inca ceva...in serviciul paza esti platit la ore...nu exista salar fix decat minim pe cartea de munca..la tine e cu tot altceva..normal, daca esti pus fortat sa faci si de paza ai dreptul de a contesta deoarece in contractul de munca nu cred ca scrie sa efectuiezi si ore de paza pe timp de noapte la meseria pe care o aveti..daca va mai pune ceva la salar si sunteti de acord ramane asa si toata lumea multumita
detin atestat de paza pentru ca am facut cursul de calificare bani in plus nu ne da decat sp0rul de noapte dar est ca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paznic de noapte si zi adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti care sunt conditiile de numerare a unui angajat- paznic de noapte ?ce drepturi are angajatul ? (vezi toată discuția)
Angajare agent de paza MIRELAIONICA MIRELAIONICA Vreau sa angajez un agent de paza cu contract individual de munca. In codul cor am gasit agent de interventie paza si ordine 516907 si paznic 915204, ... (vezi toată discuția)
Sa dau firma in judecata? sandry 86 sandry 86 Lucrez la o firma de paza si protectie. Suntem inselati pe fata si nu stiu ce sa fac. Am calificare si atestat in domeniu iar salariul brut in CM este de 850 ... (vezi toată discuția)