Buna ziua . sunt angajat ca muncitor intretinere la o scoala cu un salariu de 840 ron din lipsa de personal ni sa impus sa efectuam serviciul de noapte(paza) am si eu o itrebare sporul de noapte ni se plateste la salariul de incadrare al unui paznic(620)ron este normal VA MULTUMESC
buna ziua...lucrez in domeniul paza si ordine.Nu cred ca poti beneficia de sporul de noapte deoarece nu ai atestat in paza si ordine..opinia mea ca nu e corect ca dumneavoastra sa efectuati si serviciul paza deoarece nu aveti o calificare in domeniu..nu e legal..Scoala sau orice institutie de stat este obligata prin lege sa asigure paza obiectivului prin semnarea unui contract cu o firma de securitate specializata..referito la bani cred ca nu va da nimic in plus daca stati si de paza...asta e la buna intelegere..
inca ceva...in serviciul paza esti platit la ore...nu exista salar fix decat minim pe cartea de munca..la tine e cu tot altceva..normal, daca esti pus fortat sa faci si de paza ai dreptul de a contesta deoarece in contractul de munca nu cred ca scrie sa efectuiezi si ore de paza pe timp de noapte la meseria pe care o aveti..daca va mai pune ceva la salar si sunteti de acord ramane asa si toata lumea multumita