avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

distrugere

Pe data de 10 ianuarie 2012 am depus o plangere penala pt distrugere la sesctia de politie de care apartin. Nici pana in ziua de azi nu au trimis dosarul la parchet. Imi poate spune cineva in cat timp sunt obligati sa trimita dosarul si eventual la ce organe superioare ma pot adresa ?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 19:47, 18 Iunie 2012
Dupa parerea d voastra cati ani trebuie sa se cerceteze un dosar intr o sectie de politie daca 6 luni nu este indeajuns ? Ma intreb cati ani o sa se si judece.
Eu sunt parte civila in acel dosar si vreau sa se grabeasca cercetarile nu din orgoliu ci pt ca nu pot sa stau in tara. Vreau sa mi angajez un avocat dar pana nu ajunge dosarul la parchet nu cred ca pot.
Dupa cum v-am mai spus, dureaza in functie de nr de dosare aflate in lucru si de nr lucratorilor. Daca un lucrator poate solutiona, sa zicem, 5 dosare pe luna, va dati seama ce se intampla cand primeste 30 sau mai multe. Nu e vina dvs, nici a lor, nici a sefilor, este .... sistemul ...
Nu exista nici un impediment vreti sa va angajati avocat.
Puteti sa va angajati un avocat dandu-i imputernicire sa va reprezinte in problema respectiva, eventual, ca sa puteti urmari desfasurarea evenimentelor, cereti-i sa va trimita copii dupa toate actele primite.
Deoarece trebuie sa plecati din tara veti specifica la politie si procuratura ca va reprezinta domnul avocat X si ca toate actele se vor trimite pe adresa acestuia.
Singura problema ca va costa mai mult si nu cred ca veti putea cere daune pentru aceste cheltuieli in plus.
Sau, mai puteti da procura unei rude sau unui prieten sa va reprezinte in problema aceasta, pana se definitiveaza dosarul si puteti ajunge in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale legala prin care sa oblig ... Camelia63 Camelia63 Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale legala prin care sa oblig procurorul de caz sa imi finalizeze o plangere penala din 2013 care are urmatorul parcurs: - ... (vezi toată discuția)
Rãspundere penalã în cazul unui accident auto alimache alimache aş dori să ştiu şi eu în cît timp ar trebui să ajungă la parchet un dosar penal întocmit în urma unui accident auto -şoferul care l-a provocat fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - tergiversare dosar enecatalin enecatalin va rog daca ma puteti lamuri,Am un dosar penal la o sectie din bucuresti in care sunt parte vatamata,mi sa furat masina am facut plangere in 2010 sa facut ... (vezi toată discuția)