avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua,pe data de 06.06.2012 m-am prezentat la A.J.O.F.M,pentru a mi se aviza carnetul de somer,urmand ca pe 20 iunie sa iau somajul.Data stabilirii dreptului de indemnizatie de somaj:30.04.2012.Vreau sa stiu daca pe 20 iunie voi primi somajul pentru luna mai sau voi primi mai multi bani.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gabrielcornel , utilizator 17:31, 17 Iunie 2012
1. Trebuie sa primiti indemnizatia de somaj pe aprilie (o zi, 30) si mai 2012.

2. - indemnizatia de somaj se plateste in luna curenta pentru luna precedenta.
- Indemnizatia pe iunie o veti primi in iulie.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)
Plata ajutorului de somaj orbanizu orbanizu din luna iulie(01) am devenit somera, si in luna august am primit bani numai pentru luna iulie. Am intrebarea cand primesc diferenta , daca somajul se ... (vezi toată discuția)
Concediere, somaj, angajare... somaj antonio123 antonio123 AM fost in somaj,mi-am gasit loc de munca mi sa intrerupt somajul.firma unde mam angajat ma mintit la angajare ca lucrez in ture,dar lucrez numai de noapte 8 ... (vezi toată discuția)