avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutorul de nastere conform contractului colectiv de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutorul de nastere conform contractului colectiv de munca

Imi puteti spune daca,fiind agajat al M.A.I, am dreptul la ajutorul de nastere conform art 51 lit c din contracul colectiv de munca la nivel national. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 18 Iunie 2012
CCMN nu mai avem cam demultisor .... In cazul in care aveti CCM la nivel de unitate sau ramura si este stipulata acordarea acestuia atunci il veti primi.....
Nu cred ca veti putea obtine un astfel de ajutor .. de la 01.01.2011 nu mai exista CCM incheiat la nivel national , iar in Acordul colectiv de munca încheiat între Ministerul Administratiei si Internelor si Organizatiile sindicale, în temeiul art. 153 din Legea nr.62/2011 a Dialogului Social nu se prevede asa ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv unic national ElenaRota ElenaRota Stie cineva daca in acest moment mai este valabil vreun contract colectiv unic la nivel national? Cel din 2007-2010 a expirat iar cel pt 2011-2014, desi a fost ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere copil 2011 florina_01 florina_01 Buna ziua.Sunt angajata unui liceu, iar peste o saptamana urmeaza sa nasc.M-am interesat atat pe internet cat si la liderul de sindicat unde suntem ... (vezi toată discuția)
Plata ajutor nastere biloida biloida Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cine trebuie sa plateasca ajutorul pentru nastere cf. CONTRACT COLECTIV DE MUNCÃ UNIC LA NIVEL NAŢIONAL PE ANII ... (vezi toată discuția)