avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de urgentare a redactarii si a comunicarii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de urgentare a redactarii si a comunicarii hotararii judecatoresti

am castigat un proces cu o banca si de la data pronuntarii 18.04 nu am primit hotararea azi 18.06.Ce pot face pentru a urgenta lucrurile?in cat timp poate face banca recurs?sun la arhiva si zice sa avem rabdare,dar cunosc pe cineva un caz ca al nostru care a si intrat in posesia banil;or pentru care s a judecat
Cel mai recent răspuns: avLeon , utilizator 08:39, 8 Noiembrie 2012
cunosc un caz similar i s au virat banii datorati de banca si acum are recurs.Are sanse banca sa castige dupa ce i-au platit suma stabilita la proces?
Nu exista nicio legatura intre suma de bani platita in temeiul hotararii primei instante si castigarea recursului. Daca recursul este intemeiat, banca va castiga si isi va recupera banii.
va multumesc
Buna ziua! Revin cu o intrebare. Am depus acum aproape 3 sapt cerere de urgentare a redactarii si comunicarii hotararii judecatoresti si am primit raspuns ca este in curs de redactare dar nici inca nu am primit nici pana azi hotararea. Ce pot face? E normal sau legal? Tocmai din apr data de 18 este solutionat procesul. Daca se intra in vacanta o voi mai primi? Mai pot face ceva sa primesc mai repede hartia acasa? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
am primit hotararea si banca are obvligatie de a restitui o suma de bani.dupa ce primeste si banca in cat timp trebuie sa execute ce scrie in hotarare?multumesc

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca neprimita Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu Cerere urgentare redactare hotarare judecatoreasca Cerere scrisa la calculator sau de mana sa fie ? Modelul acesta de cerere este bun? Daca pe site al ... (vezi toată discuția)
Proces civil de partaj bunuri comune - pronuntare fond Taisa Denisa Taisa Denisa Din anul 2006 am intentat la judecatoria Deva un proces civil de partaj bunuri comune dupa divort. In 17 decembrie 2010 a avut loc pronuntarea. Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Hotarare pronuntata in calea de atac a apelului si necomunicata imbroserv imbroserv Pe data de 10.01.2012 sa judecat termenul si s-a dat solutionare la apel. Nu am primit pana astazi comunicarea solutionarii desi au trecut 3 luni de ... (vezi toată discuția)