avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Trimiterea prin posta a unei somatii de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Trimiterea prin posta a unei somatii de plata

Buna ziua,

Vreau sa trimit prin posta o cerere de chemare in judecata si ma intereseaza daca am completat corect la EXPEDITOR:

Judecatoria: ..........
Registratura: Cerere de chemare in judecata (somatie de plata)
Str: ...............
Cod: ................

Multumesc =D>
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2012
Serghei_B, utilizator
Cel mai recent răspuns: Serghei_B , utilizator 16:31, 18 Iunie 2012
Aceste mentiuni trebuie sa se regaseasca la DESTINATAR, iar nu la EXPEDITOR. Dvs sunteti emitentul, iar instanta cea care primeste cererea, urmand a o inregistra.
Aveti dreptate, am incurcat pe moment Destinatarul cu Expeditorul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare deschisa - efecte juridice xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la o problema: doresc sa trimit o scrisoare deschisa cu confirmare de primire prin intermediul Postei Romane, prin care ... (vezi toată discuția)
Intampinare judecatorie mariapopesc mariapopesc Imi puteti spune daca o intampinare la o chemare in judecata din strainatate se trimite prin posta sau prin judecatoria regionala(un delegat al judecatoriei a ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)