avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare judecatorie

Imi puteti spune daca o intampinare la o chemare in judecata din strainatate se trimite prin posta sau prin judecatoria regionala(un delegat al judecatoriei a trimis-o)?multumesc
Intampinarea o veti depune/trimite la institutia emitenta, trecuta pe plic (sau in adresa) la mentiunea "expeditor" .
Da,va interesați de adresa care este pe plic și o trimiteți semnata personal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
chemarea a fost depusa in posta de catre un delegat al judecatoriei din orasul meu, insa instanta este dintr-o alta tara.

Nu a venit cu plic

[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Încercați sa mergeți cu înscrisul la avocat pentru a se vedea ce este.
Trebuie știut despre ce procedura este vorba.
Nu este ceva uzual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata mariapopesc mariapopesc buna ziua!Am un copil in varsta de 5 ani .La inceputul anului am intentat un proces in urma caruia i s-a stabilit domiciliul la mine si pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Proces recalculare pensie: raspunsul la intampinare, comunicarea citatiei pentru primul termen im82 im82 Este vorba de o persoana foarte în vârstă ce a depus la Tribunal Cerere de Chemare in Judecata pentru recalcularea pensiei (adeverinta acord global), cu ... (vezi toată discuția)
Plic reîntors cu informare cheltuieli judecata gogu2017 gogu2017 Buna ziua, Recent mi s-a întors plicul prin care informăm pârâta de obligația cheltuielilor de judecată. Poștașul nu l-a gasit acasa pe parat si i-a ... (vezi toată discuția)