avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... probleme pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

probleme pasaport

buna ziua,mam casatorit in iordania cu un cetatean irqian dar din pacate nu am putut inregistra actu de casatorie la ambasada romana din iordania fiindca numele lui de familie nu figureaza in pasaport ,problema urmatoare e ca ambasada iraqiana nu ii elibereaza pasaport nou motivand faptul ca tatal lui lucra ca spion ,el fiin executat in urma cu 25 de ani,intrebarea mea este cum se poate rezolva cazul acesta legal pentru a putea inregistra actul de casatorie in romania si pentru a putea cere viza ptr intregirea familiei?va multumesc mult ptr orice idee
Cel mai recent răspuns: marianet , utilizator 21:52, 21 Iunie 2012
In certificatul de casatorie este mentionat numele sotului dvs.?
da ,aceasta e problema,ca in certificatul de nastere si in cea de casatorie exista numele de familie dar in pasaport nu,are pasaport iraqian dar din cauza tatalui nici nu va fi introdus numele de familie si ce e mai grav la anu ii expira pasaportul si nu o sa mai primeasca unul nou ptr ca sa schimbat regimul.va multumesc de interes
buna justitiarul711 scuze de deranj dar sant cu sufletu la gura daca ma poate ajuta cineva.adevaru e ca e foarte complicat cazu
:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Irakian fara pasaport. azil politic nart nart Buna seara va rog sa imi dati un sfat.sant casatorita in iordania cu un cetatean irakian de 3 ani caruia ia expirat pasaportul irakian si nu I se mai ... (vezi toată discuția)
Casatorie si viza gherasimefigenia gherasimefigenia sant casatorita an maroc eu si sotu meu vrem sa mergem an romania nu stiu cum sa procedez cu actele dea ici daca puteti sa ma an drumati :(luni luam actu de ... (vezi toată discuția)
Probleme transcriere certificat casatorie si nastere din india ... Transcriere_doc Transcriere_doc Probleme transcriere certificat casatorie si nastere din India Buna ziua, poate cineva sa ofere o solutie la situatia in care ma aflu? Sunt casatorita in ... (vezi toată discuția)