Buna seara va rog sa imi dati un sfat.sant casatorita in iordania cu un cetatean irakian de 3 ani caruia ia expirat pasaportul irakian si nu I se mai elibereaza unul nou pe motive politice rezultand faptul ca nu lam putut registra actul de casatorie la ambasada.intrebarea mea ar fi daca sotul ar putea cere azil politic la ambasada romaniei din iordania.va multumesc
Multumesc si ce sar putea face in legatura cu aceasta problema as putea face cerere la CEDO sau unde anume cine ar putea sa ma ajute
Mentionez ca avem si un baietel in varsta de 1 an nascut in Romania fara numele tatalui tot din cauza pasaportului.multumesc din nou si astept un sfat
El ate aceasta problema din cauza tatalui pe care l-au si executat in urma cu 25 de ani pentru ca lucra pentru Saddam Husein ca spion
CEDO nu se ocupa cu asa ceva.
Din pacate nu stiu sa va spun ce ati putea face, e oarecum prizonier in Iordania pentru ca nu are pasaport. Ca sa poata cere azil politic undeva trebuie sa fie refugiat pe teritoriul acelei tari, nu stiu sa existe alta procedura.
Poate altcineva stie mai multe sau incercati si pe alte forumuri, imi pare rau ca nu va pot spune mai multe.
Anulare interdictie
acha1400
buna nu am reusit sa inchei casatoria in romania cu iubitul meu de nationalitate algeriana deoarece el era solicitant de azil cu intrare ilegala pe teritoriul ... (vezi toată discuția)