avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Folosesc terenul primariei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Folosesc terenul primariei

Langa propietatea mea se afla un teren care apartine primariei pe care il ingrijesc de 9 ani.Pot sa platesc impozit pe el?si care sunt urmatorii pasi de urmat pentru a obtine acte de propietate pe el.
Daca terenul este al primariei cum sa platiti impozit pe el. Primaria sa-si plateasca ei impozit pentru terenul ei? Cam hilar.
Dvs puteti plati impozitul oricarui bun chiar daca nu va apartine, dar de ce ati face-o?
Urmatorii pasi sunt:
- cerere la primar...
- si incheierea unui c.v.c sau concesiune pe 49 ani
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare acte casa eryc_1972 eryc_1972 Buna ziua , Bunicul meu are o situatie destul de complicata in privinta actelor de casa ... act indentitate si impozit teren. El a cumparat un treren cu 50 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren ce apartine alcuiva mottofreee mottofreee Zilele trecute am platit impozitele si am avut surpriza sa constat ca am platit si impozitul pe locul de parcare inchiriat de la primarie ! Daca tot am platit ... (vezi toată discuția)
Novatie - concesiune Lucian S Lucian S X incheie un contract de concesiune pentru 49 ani cu Primaria in anul 2002(concesiunea a fost platita in momentul concesionarii). In anul 2009 intervine un ... (vezi toată discuția)