avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... un subiect delicat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

un subiect delicat

Buna ziua tuturor.Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine intr-o problema extraordinar de delicata chiar incredibila dar adevarata?
Deci pe scurt o domnisoara majora sustine ca a fost dusa cu forta si impotriva vointei sale,cu o masina autoturism,din romania in grecia.a mai adaugat ca ia fost luat buletin,pasaport(acesta din urma nici nu l-a scos macar vreodata)intr-un cuvint sechestrata ,obligata sa vina in grecia cu presupusu autoturism cu un sofer(PARCA NU AR FI EXISTAT VAMA LA BULGARI SAU LA GRECI)Bineinteles ca s-a ajuns la politie mai tirziu si fata a facut plingerea de mai sus.Soferul respectiv are dovezi ca nu a parasit romania in acea perioada DAR CULMEA SA DESCOPERIT CA FATA DE FAPT PLECASE CU AUTOCARUL IN GRECIA GASINDU-SE BILETUL CU CARE A CALATORIT LA FIRMA RESPECTIVA DE TURISM.POLITIA STIE DE EXISTENTA BILETULUI DAR NU S-A LUAT IN CONSIDERARE.CE SE POATE FACE IN ASEMENEA SITUATIE.Baiatului adica soferului presupus i sa dat un mandat european de arestare.Ce trebuie sa faca respectivul in aceasta situatie?va multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2012
alexandru69_96, utilizator
incercam sa va lamurim in conditiile in care ne lamuriti si care este intrebarea! :hm:
Incercati sa detaliati situatia la care va referiti.

La prima vedere , cele relatate de dvs , par "usor distorsionate" .
Fara probe , era dificil , daca nu imposibil , sa fie emis un mandat de arestare pe numele unei persoane , care dupa cum afirmati dvs , nu ar avea niciun amestec in traficul de persoane.

Numai referirile dvs cu privire la eventualele acte de identitate ale presupusei victime sunt greu de inteles de catre cineva dotat cu logica elementara :

Deci pe scurt o domnisoara majora sustine ca a fost dusa cu forta si impotriva vointei sale,cu o masina autoturism,din romania in grecia.a mai adaugat ca ia fost luat buletin,pasaport(acesta din urma nici nu l-a scos macar vreodata)intr-un cuvint sechestrata ,obligata sa vina in grecia cu presupusu autoturism cu un sofer(PARCA NU AR FI EXISTAT VAMA LA BULGARI SAU LA GRECI)

MEA se da numai in situatia in care sunt dovezi clare si suficiente privind persoana vizata. Dvs descrieti mai sus o gluma proasta facuta de o fata. Daca treburile ar fi stat cum spuneti nu s-ar fi dat mandat ....
La mometul la care va fi prins, va fi adus în România şi va da declaraţii şi va propune probe care să arate că este nevinovat.
Dacă are cunoştinţă de dosar îl sfătuiesc să se predea autorităţilor ca să rezolve cât mai repede situaţia neplăcută în care se află.
Pai asta este marea problema stimate domn aceasta domnisoara ajunsa in grecia cu firma de transport,nu cu autoturismul cum a declarat dinsa,(pentru ca exista biletul),a stat o perioada de aproximativ 10 zile in grecia si apoi sa dus la autoritatile grecesti si s-a cerut acasa in romania
pe motiv ca este sechestrata si multe altele.dar in declaratiile ei date autoritatilor grecesti in prima faza nu pomeneste de absolut nimic de sofer de adus cu autoturismul, de persoana respectiva ci doar ca acolo unde ar fi lucrat ar fi sechestrata dar total neadevarat pt ca locuia la o familie de greci mai in virsta(sint multi martori).Dupa ce a ajuns in romania sa intocmit alt dosar si alte declaratii diferite de cele date in grecia si noul dosar a fost trimis autoritatilor grecesti care in baza dosarului primit au dat mandatul european pentru peroana care ar fi aduso in grecia cu autoturismul sechestrata.
In declaratiile din grecia nu se pomeneste asa ceva.respectivul caruia i sa emis mandatul a fost arestat in romania si extradat in grecia zilele trecute
eu sint in posesia dosarelor si a biletului de la autocar si cunosc absolut totul si tin sa mentionez ca cunoscartor al tuturor persoanelor din acest caz ca este un mare abuz facut si intocmit de autoritatile romane.Presupusul sofer arestat nu are nici o legatura cu cazul acesta si poate dovedi cu acte ca in timpul ala nu a parasit tara plus marele atu biletul de calatorie al domnisoarei.MENTIONEZ CA AUTORITATILE GRECEST CIND JUDECA NICI NU CITESC DOSARELA DOVEZILE ETC ESTE VORBA DE RASISM PENTRU CETATENII ROMANI. Ce sanse mai are tinarul nevinovat?

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa memos memos BUNA....daca o persoana ,face o declaratie pe propria raspundere,intr-o ancheta judiciara,penala,fiind chiar ea partea vatamata,si totusi exista documente ... (vezi toată discuția)
Eliberare sub control judiciar inaflo inaflo buna ziua ,as dori si eu sa aflu ce sanse are fratele meu sa fie eliberat din arest preventiv este acuzat de proxenetism si privare de libertate,am sa va pov ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)