avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... un subiect delicat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

un subiect delicat

Buna ziua tuturor.Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine intr-o problema extraordinar de delicata chiar incredibila dar adevarata?
Deci pe scurt o domnisoara majora sustine ca a fost dusa cu forta si impotriva vointei sale,cu o masina autoturism,din romania in grecia.a mai adaugat ca ia fost luat buletin,pasaport(acesta din urma nici nu l-a scos macar vreodata)intr-un cuvint sechestrata ,obligata sa vina in grecia cu presupusu autoturism cu un sofer(PARCA NU AR FI EXISTAT VAMA LA BULGARI SAU LA GRECI)Bineinteles ca s-a ajuns la politie mai tirziu si fata a facut plingerea de mai sus.Soferul respectiv are dovezi ca nu a parasit romania in acea perioada DAR CULMEA SA DESCOPERIT CA FATA DE FAPT PLECASE CU AUTOCARUL IN GRECIA GASINDU-SE BILETUL CU CARE A CALATORIT LA FIRMA RESPECTIVA DE TURISM.POLITIA STIE DE EXISTENTA BILETULUI DAR NU S-A LUAT IN CONSIDERARE.CE SE POATE FACE IN ASEMENEA SITUATIE.Baiatului adica soferului presupus i sa dat un mandat european de arestare.Ce trebuie sa faca respectivul in aceasta situatie?va multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2012
alexandru69_96, utilizator
In mod logic , dar mai ales , in mod prfesionist , trebuie un avocat angajat de partea in culpa .
Discutiile purtate cu alte persoane participante la proces sau aparand alte parti din dosar , nu este sigur ca pot fi de folos acelei persoane la care va referiti
Oricum si dvs. ar trebui sa dati informatii mult mai concrete , mai ales ca se pare ca suntetyi in posesia lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa memos memos BUNA....daca o persoana ,face o declaratie pe propria raspundere,intr-o ancheta judiciara,penala,fiind chiar ea partea vatamata,si totusi exista documente ... (vezi toată discuția)
Eliberare sub control judiciar inaflo inaflo buna ziua ,as dori si eu sa aflu ce sanse are fratele meu sa fie eliberat din arest preventiv este acuzat de proxenetism si privare de libertate,am sa va pov ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)