Buna ziua!
As avea nevoie de un raspuns de la o persoana care cunoaste foarte bine legea.
In august 2010 am revenit din concediul pentru cresterea copilului la angajatorul pe care l-am avut pana sa raman acasa.
Imediat ce m-am intors am avut un contract pe perioada de 3 luni, apoi urmatorul contract tot cu acelasi angajator a fost pe o perioada de 6 luni, iar acum avem in desfasurare un contract pe o perioada determinata de 3 luni.
Vreau sa stiu daca dupa acest ultim contract de 3 luni angajatotul mai are voie sa imi faca tot contract pe perioada determinata si daca da, cate contracte pe perioada determinata mai putem incheia.
Potrivit legislatiei in materie - OUG nr.148/2010 sau OUG nr.111/2010 - , perioada CCC constituie vechime în muncă şi în serviciu, precum şi în specialitate şi se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea.
Daca s-a incheiat c.i.m. cu durata determinata, atunci pentru ultimul c.i.m. se poate prelungi durata acestuia pana la maxim 12 luni.
Cim determinat
pesticid
Buna seara
Anul trecut,in aprilie, m-am angajat cu CIM determinat, prima data pe 3 luni. Au urmat \"n' acte aditionale, tot pe perioade determinate,ultimul ... (vezi toată discuția)