avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua, am divortat anul asta in luna mai pe 3 mai mai exact am avut ultimul termen, dupa sentinta la 2 saptamani cand am primit-o acasa am vazut ca numele la care trebuia sa revin era gresit, am fost la avocata si apoi la grefier care sia recunoscut greseala, am primit a doua comunicare cu indtreptarea greseli dupa iar 2 saptamani, acum nu mai stiu {am vorbit cu avocata dar ea a spus ca si-a terminat treaba pentru care a fost platita} termenul de recurs de 30 de zile dupa care data se face dupa prima care a fost in 15 mai, sau a doua care a fost pe 30 mai , cand am fost pe 18 mai sa-mi parafez sentinta mi sa mai spus ca nu a fost gasit acasa fostul sot si trebuie iar sa dau anunt la ziar , acum intreb nu putea sa-mi spuna prima data cand am vorbit cu grefiera ca trebuie sa dau anunt la ziar? si unde as putea reclama grefiera pentru ca vorbeste foarte urat , inafara de presedinte de instanta ca...totusi traim in romania
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:23, 18 Iunie 2012
Va trebui sa aplicati stampila "definitiva" pe ambele solutii, atat pe sentinta de divort cat si pe incheierea de indreptare eroare materiala. Pentru fiecare dintre ele curge un termen de 30 de zile, fiecare termen incepand sa curga la data comunicarii celor 2 inscrisuri.
Cat despre grefiera .... nu ea trebuia sa va spuna daca s-ab realizat comunicarea. Exista o persoana care primind cererea de definitivare verifica daca s-au realizat procedurile de comunicare si daca s-a scurs termenul pentru cai de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)
Legalizare ,difinitiva si irevocabila a hotararii judecatoresti de divort sect 2 toadermarina toadermarina buna ziua .In judecatoria de divort a surorii mele sa facut o greseala dactilografica .Sa trecut gresit data in care sa incheiat regimul ei matrimonial cu ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort yvon yvon Buna ziua ! in data de 28.10.2010 a fost ultimul termen al divortului de sotul meu. Avocata mea mi-a spus ca in termen de 30 de zile trebuie sa vina acas ... (vezi toată discuția)