avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... furt acte proprietate casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

furt acte proprietate casa

Buna ziua ,
parintii mei mi-au facut acte de propritate pe casa in care locuim impreuna prin contract de vanzare cumparare . Mama mi-a furat actul de vanzare cumparare si spune ca l-a rupt . Ce pot sa fac pentru a intra in posesia actului ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 07:44, 19 Iunie 2012
1) Mergeti la notarul public la care ati facut actele de vanzare-cumparare si cereti-i un duplicat sau copie legalizata. Spuneti-i situatia si va va elibera. Trebuie sa stiti la ce notar ati fost atunci,ca numai la acel notar se poate ptr ca are in arhiva actele desfasurarii de vanzare-cumparare pe numele dvs.
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
Tarzan2012, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa raman cu actul original de la notar , nu duplicat ami_online ami_online Salutare, Vreau sa raman cu actul original de la notar de vanzare-cumparare, si am inteles mai nou , ca se elibereaza pt ambele parti duplicate. Ceea ce mi ... (vezi toată discuția)
Pot lua o copie de contract de vanzare cumparare de la notarul unde a avut loc semnarea contractului? izabella651 izabella651 acum cativa ani bunica mea a facut un contract de vanzare cumparare a unei case cu mama mea aceasta fiind casatorita. contractul este in posesia sotului ei .ei ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pierdut anca78 anca78 Buna ziua! Parintii mei au pierdut titlul de proprietate al apartamentului. Au in prezent procesul verbal de predare-primire si planul ... (vezi toată discuția)