avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECUPERARE ONORARIU DE SUCCES
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECUPERARE ONORARIU DE SUCCES

BUNA ZIUA,
VA ROG SA MA LAMURITI IN URMATOAREA SITUATIE :
EXISTA VREUN TEMEI LEGAL PRIN CARE PARTEA CARE A CASTIGAT UN PROCES SA POATA RECUPERA DE LA PARTEA ADVERSA ONORARIUL DE SUCCES DAT AVOCATULUI ?
Cel mai recent răspuns: george1967 , utilizator 10:15, 19 Iunie 2012
Onorariul de succes este o remuneratie suplimentara total voluptorie pe care clientul o plateste avocatului.
Avand in vedere ca ea este benevola si tine doar de vointa clientului, nu poate fi tinuta partea adversa sa o plateasca.
Exista si un RIL in acest sens, ca onorariul de succes nu este inclus in cheltuielile de judecata.
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
EXISTA POSIBILITATEA DESCHIDERII UNUI ALT PROCES IN CARE SA SE CEARA EXPRES RECUPERAREA ONORARIULUI DE SUCCES?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes- cand trebuie achitat si daca poate fi recuperat de la parat? ili47 ili47 buna prietena mea a castigat procesul , asa a anuntat in sala de judecata cand trebuie sa platesca onorariul de success ? dupa ce primeste hotarirea acasa ... (vezi toată discuția)
Stimați domni și doamnelor din avocatura , vin cu o rugăminte ... M S 2023 M S 2023 Stimați domni și doamnelor din Avocatura , vin cu o rugăminte și o întrebare , dacă ai pierdut in prima instanța și ai drept de recurs și pierzi ... (vezi toată discuția)