avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina cumparata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina cumparata

am cumparat o masina in i8talia dar inscrisa in romania si as vrea sa fac actele aici in romania as vrea sa stiu daca pot aduce masina de acolo eu cu actele inca pe numele acelei persoane?
Cel mai recent răspuns: adrianionica , utilizator 16:03, 19 Iunie 2012
Daca ati achizitionat autoturismul cu documente legale,pe cale de consecinta sunteti proprietarul acestuia.
Daca autoturismul este inmatriculat in Romania ,proprietarul a prezentat certificatul fiscal ?
ce este certificatul fiscal?eu masina nu am inscriso pe numele meu vreau sa vin in tara cu ea si sa fac actele pe numele meu aici.este inca pe numele propietarului pot trece vama cu masina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere masina Cristi Cristi Cristi Cristi Am o masina pe care am cumparat -o de la cineva ,acel cineva nu este propietarul,am certificatul de inmatriculare,asigurarea,copie de pe buletinul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto radulescu emil radulescu emil Am cumparat anul trecut un autoturism de la cineva si acum vreau sa-l trec pe numele meu, dar nu mai dau de fostul proprietar.Imi trebuie fisa fiscala de la ... (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)