avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pagube suportate de sofer
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pagube suportate de sofer

Sofer pe TIR angajat de la 1 iunie ac ,(asa stia, dar contractul de munca nu ii este nici acum inregistrat la ITM) produce un accident rutier fara victime ,in UE , iar acum i se cere sa suporte reparatiile masinii si adusul ei in tara .Starea tehnica a masinii nu a fost prea buna , acest fapt i-a fost semnalat administratorului innainte de accident.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:49, 19 Iunie 2012
daca culpa apartine soferului si nu exista polita de asigurare casco, atunci este obligat la plata tuturor daunelor provocate societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire accident auto din culpa victimei d.flory d.flory Am rugamintea sa ma ajutati nin urmat.speta:am fost implicat intr-un accident auto cauzat din culpa victimei(pers.fizica care traversa neregulamentar)si masina ... (vezi toată discuția)
Accident auto, polita rca natya natya Buna seara. Am cateva intrebari cu privire la producerea unui accident auto, din culpa, cu incheierea unei intelegeri amiabile, fara victime. Daca soferul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier bicudaniel bicudaniel In seara de 25/02/2011 ma deplasam pe o strada din bacau si la o usoara curba cu linie continua am vazut un tir parcat cu fata catre mine,am vrut s-a depasesc ... (vezi toată discuția)