avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tratament fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tratament fiscal

Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie;
- acem o societate cu activitate zero, nu a emis nici o factura de la infiintare;
-a cumparat un apartament, cu imprumut de la asociatul unic, cu taxare inversa;
-nu s-a aplicat amortizarea pentru acest imobil;
-in caz de dizolvare si lichidare voluntara, fara nici un fel de datoarii catre creditori, va rog sa-mi spuneti daca se plateste impozit si TVA la distributia/transferull imobilului catre asociatul unic, la lichidare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 12:41, 20 Iunie 2012
s-a cumparat in decembrie 2007.
Revendicarea in natura a activelor este posibila numai daca acestea au fost aduse ca si aport la capitalul social. Altfel trebuie sa inregistrati vanzarea acesteia.
Domnul George are dreptate (partial)
mai asteptati raspunsuri
Multumesc mult, pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
Herra_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit persoana juridica ronaldinia21 ronaldinia21 eu ca firma iau un imprumut bancar pe termen lung de 500.000 euro ca sa achizitionez o cladire. ulterior vand cladirea unei persoane fizice. cheltuiala cu ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate apartament de pe sc pe pf leventesanta leventesanta In noiembrie 2006 am cumparat un apartament in constructie pe o firma nou constituita si mi-am dedus TVA-ul prin taxare inversa. In acel moment, nu am avut ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate trecere cladire si autoturism asupra asociatilor Andrei_3001 Andrei_3001 Buna ziua. Doresc sa inchid o societate care nu mai are activitate. Societatea are doi asociati (eu si tatal meu), nu are datorii la stat si nici la ... (vezi toată discuția)