Daca ma poate ajuta cineva.
Locuiesc intr-o statiune de pe litoral. Pe strada mea exista un club ( restaurant + camere de inchiriat ) care deranjeaza frecvent prin mizica data la maxim, prin tipetele de la microfon, printr-un comportament necivilizat si sfidator. Ce se poate face daca eu ma culc la ora 3 - 4 dimineata si chior de somn ma duc la servici ? Cum pot fi potoliti acesti patroni ? Unul din ei a fost sau este in Politia Economica iar celalalt este fiul lui .
Indiferent de pozitiile privilegiate pe care le ocupa patronii unitatilor respective,le revine obligatia sa respecte normele in vigoare
Formulati plangere oficiala la Inspectorul Sef al IPJ Constanta,care va dispune analiza cu celeritate si cu responsabilitate sporita si in cazul confirmarii aspectelor vor fi aplicate sanctiuni conform prevederi in vigoare
Dupa ce depuneti plangere oficiala si observati ca treaba este in doi peri, inscrieti-va in audienta la comandant si explicatii acestuia ca un subaltern de al lui face pe desteptul.:D
Galagia la bloc
ernestof
Buna
Ma intereseaza in ce conditii se considera ca tulbur linistea publica? Cine stabileste nivelul de zgomot la care se considera ca am tulburat linistea ... (vezi toată discuția)