avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... vechimea in perioada de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

vechimea in perioada de somaj

buna ziua, perioada se somaj in baza legii1/1991 este considerarata "vechime in munca" se poate acorda spor de vechime?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 20 Iunie 2012
Perioada in care s-a beneficiat de somaj in baza Legii nr.1/1991 constituie vechime in munca , potrivit dispozitiilor in vigoare la vremea respectiva ...

art. 13- Perioada pentru care o persoana este indreptatita sa primesasca ajutorul de somaj constituie vechime in munca si nu intrerupe vechimea in munca si in aceeasi unitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime CONDRUT CONDRUT Buna seara! Am un salariat la care trebuie sa-i calculez sporul de vechime si anume 10%. La perioada lucrata se poate adauga si perioada in care a fost in ... (vezi toată discuția)
Spor vechime mitza_yry mitza_yry Buna seara , am o nedumerire , lucrez la o fabrica care acorda spor de vechime . Pana sa implinesc 5ani vechime mi s-a acordat spor de vechime de 5% , iar ... (vezi toată discuția)
Perioada de somaj este considerata vechime in munca? bafo28 bafo28 Buna ziua,sunt in situatia de a fi disponibilizat,somajul este considerat vechime in munca? ...Sau sa incerc sa gasesc un alt loc de munca? Va multumesc ! (vezi toată discuția)