avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... chiriasi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

chiriasi

s.c. are chiriasi intr-un imobil , chiriasi nu platesc chiria si parasesc spatiul. chiriasul nu recunoaste semnatura de pe contract. ce putem sa facem? s.c. are martori ,imobilul fiind chiar linga politia comunei, dl.politist cunoaste foarte bine problema , ce putem sa facem sa ne scoatem bani pe chirie si bani pe utilitatii?
Cel mai recent răspuns: razerul , utilizator 16:48, 20 Iunie 2012
Din pacate, ... in instanta de judecata, daca, daca aveti documente doveditoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa-mi dau chiriasul in judecata? alina_f alina_f Buna ziua, Chiriasul meu a plecat fara sa ma anunte, mi-a lasat chieile in posta, nu mi-a platit chiria pe ultima luna, o parte din chieltuieli, ... (vezi toată discuția)
Se poate sa fiu data in judecată deși nu exista un contract înregistrat? AlinaElenaMirica AlinaElenaMirica Buna ziua, va scriu in legătura cu o problema legată de vechiul proprietar care a refuzat sa înregistreze contractul pentru a nu plăti impozit, deși am ... (vezi toată discuția)
Proprietar cu chiriasi rai platnici dobondigabriela dobondigabriela Buna ziua! In octomrie 2010 am inchiriat un apartament pe baza unui contract de inchiriere cu martor. Din luna mai 2011 chiriasii nu mi-au achitat chiria si au ... (vezi toată discuția)