avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ANI--poate sa suspende un primar nou ales?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ANI--poate sa suspende un primar nou ales?

daca intre 2009 -2010-,un primar care acum a fost reales,era administrator al unui SRL,care avea luate in arenda terenuri de la oameni,poate sa fie acum suspendat?

Alte discuții în legătură

Terenuri agricole savali savali terenurile agricole luate in arenda,se pot subarenda? daca ai acordul oamenilor.? si daca nu,care ar fi modalitatea prin care sa te asociezi cu cineva ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez arenda? bună ziua! stimați avocați, vă scriu ... Intampinare Intampinare Cum recuperez arenda? Bună ziua! Stimați avocați, vă scriu referitor la situația unui teren agricol. Pe această cale, în apărarea drepturilor ... (vezi toată discuția)
am comis o fapta penala-infracţiuni împotriva intereselor financiare ale uniunii europene sturionul50 sturionul50 Va rog frumos spuneti daca am comis fapta am dat prejudiciul inapoi la apia. d.n.a zice ca fapta este fapta si ca indiferent ca sau dat banii inapoi-fapta ... (vezi toată discuția)