avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Este posibil de poprit un cont unde primesc ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Este posibil de poprit un cont unde primesc indemnizatia de crestere copil pentru sume datorate CNAS?

Buna ziua
Detin un pfa pentru care am ramas in urma cu platile la contributia de sanatate. Incepand cu 6 februarie am suspendat PFA si din 1 iunie si Contractul de munca pentru cresterea copilului nascut in martie 2012. Am primit, ca multi altii cred, decizie de la CNAS ca am datorii si ca trebuie achitate.
OK, nu contest sumele, am mai platit si chiar aveam in plan sa platesc lunar o suma. Nu am in acest moment toata suma, de aceea esalonam platile si mai aveam dupa calculele mele inca 5 luni si plateam tot.
Intrebarea mea este, CNAS sau ANAF imi poate poprii contul in care urmeaza sa primesc indemnizatia de crestere copil? Daca da, cum pot proceda sa scap de poprire.
Daca se instituie poprirea, cum pot proceda daca la banca unde am deschis contul am si un credit pe numele meu a carei rata trebuie musai platita?
Cel mai recent răspuns: Danudza , utilizator 12:07, 21 Iunie 2012
Faceti o cerere de esalonare pentru plata datoriei
Buna ziua
Aceasta a fost si intentia mea. Am fost azi de dimineata la CNAS sa depun o astfel de cerere dar mi-au spus ca mi-o iau degeaba, deoarece la 1 iulie toata baza de date se muta la ANAF si ca acolo trebuie sa caut clementa. Voi incerca sa merg sa depun o astfel de cerere dupa 3 iulie.
Din cate stiti ar avea succes o cerere de esalonare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont pentru datorii pisicaneagra77 pisicaneagra77 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: din 2004 pina in 2007 am lucrat ca PFA. in 2010, mi s-au calculat datorii catre CAS pentru contributii ... (vezi toată discuția)
Anaf mi-a blocat un cont în care îmi plăteam un credit pe persoană fizică. dacă depun bani în acel cont cine ia banii? catalinm75 catalinm75 Buna seara! ANAF mi-a blocat un cont deschis pe persoana fizica la Idea Bank. In acel cont eu imi plateam un credit, care este platit la zi. Eu recunosc ... (vezi toată discuția)
Poprire salar iduamonk iduamonk Buna ziua va deranjez cu o intrebare.Cei de la ANAF au voie sa faca proprire pe tot salariul?O zi frumoasa (vezi toată discuția)