avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... judecata in lipsa mea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

judecata in lipsa mea

am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate judeca in lipsa mea dar nu stiu cum sa fac ,cum este mai bine ??? trebuie sa solicit in scris acest lucru?? cum ar trebuii sa procedez??
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:22, 21 Iunie 2012
Pana plecati din tara imputerniciti prin prin procura speciala ( incheiata la notariat) o persoana care sa va reprezinte in fata instantei in dosarul de divort nr. x al Judecatoriei x sau un avocat si pana in termenul de judecata trimiteti acestuia dovezile privind resedinta , pentru ca ulterior la termenul de judecata sa puteti fi reprezentata prin procurator si acesta sa depuna dovezile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort instanta de fond sperantagabi sperantagabi la instanta de fond este obligatorie prezentarea reclamantului intrun proces de divort /daca un avocat are procura notariala asa zisa ''speciala'' poate ... (vezi toată discuția)
Falsul in decleratii sperantagabi sperantagabi faptul ca intrun proces de divort isi inputerniceste un avocat , in fata unui notar , unde i se pune in vedere ca est obligat sa se prezinte la instanta ... (vezi toată discuția)
Reprezentare parte divort cu procura SABINA BB SABINA BB As vra sa stiu daca un consilier juridic isi poate reprezenta administratorul societatii cu procura speciala prin notariat la un divort cu acordul partilor ... (vezi toată discuția)