avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs sau cerere de ridicare a suspendarii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs sau cerere de ridicare a suspendarii

Nu m-am putut prezenta la un termen decisiv la un proces si judecatorul a suspendat cauza conform art.242 alin. pct 2 CPC. Nu a venit nici cealalta parte. Problema este ca eu am solicitat de fiecare data si judecarea in lipsa in caz de neprezentare.
Ce credeti ca ar trebui sa fac mai bine, sa fac recurs sau sa cer ridicarea suspendarii si repunerea pe rol.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andabej , utilizator 15:47, 5 Ianuarie 2009
in mod normal daca ati solicitat judecata in lipsa nu avea cum sa suspende cauza pt neprezentare.
faceti o cerere de repunere pe rol.
si in mod anormal..... glumesc. Pe asta ma bazam si eu, mi-a cazut cerul in cap cand am vazut solutia pe portal. E drept ca si astepta un raspuns de la noi referitor la intelegerea dintre parti, dar daca nu m-am inteles cu partea adversa nici nu am mai depus nimic la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea cauzei. irevocabila ? gyandy gyandy Buna ziua.La hotararea data de instanta de recurs,recurs formulat dupa fond,eu am facut contestatie in anulare.Am depus motivele si am achitat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Suspendare judecata Monica H. Monica H. speta mea e cam asa: la o somatie de plata s-a dispus suspendarea cauzei conf.242 cpc pt lipsa partilor. Pe portal scrie asa :suspenda judecata. cu recurs pe ... (vezi toată discuția)
Urgent - repunere pe rol Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am primit o citatie pt judecarea perimarii unui dosar. Pe Portal apare ca procesul a fost suspendat in baza art.242 alin.1 pct.2 cpc. Este ... (vezi toată discuția)