avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal sau amenda ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal sau amenda ?

buna ziua am si eu urmatoarea intrebare la probele de sange am avut 0,75 0,65 si la recalcularea ceruta de politist 0,85 dosarul este la parchet din martie si nu cunosc propunerea facuta , ce as putea primi la rezolutie ,va multumesc pentru pareri
Cel mai recent răspuns: daniel_croitoru , utilizator 14:03, 21 Iunie 2012
Se poate aplica o amenda administrativa - lipsa pericol social.
dar banuiesc ca exista si posibilitatea de trimitere in instanta, si o perioada de solutionare cam cat ar putea dura ? si a fost oprire de rutina faca accident ...multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere de scoatere de sub urmarire penala!!! alex_tibi alex_tibi Buna ziua , revin cu o intrebare, deoarece dosarul meu de cercetare pantru conducere sub ibfluenta bauturilor alcoolice este pe cale sa se finalizeze, probe de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool la volan alex_tibi alex_tibi Dupa aproximativ 2 luni si jumatate de la depistarea in trafic cu alcoolemie sunt in posesia tuturor probelor , respectiv 0,70 prima 0,55 a doua , recalculare ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan danut6666 danut6666 Intrebare simpla..Daca s-a dovedit ca fapta mea pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, s-a dovedit a fii contraventie ,,,,care cere suspendarea ... (vezi toată discuția)