avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Propunere de scoatere de sub urmarire penala!!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Propunere de scoatere de sub urmarire penala!!!

Buna ziua , revin cu o intrebare, deoarece dosarul meu de cercetare pantru conducere sub ibfluenta bauturilor alcoolice este pe cale sa se finalizeze, probe de sange sub 0,80 recalculare intre 0,75si 0,85 teoretic , dosarul este ajuns la parchet pentru solutionare cu propunerea de scoatere de sub urmarire penala, propunere pe care astazi am aflat-o si eu , iar intrebarea esentiala este daca se mai poate schimba ceva , banuiesc ca aceasta o sa fie si rezolutia procurorului, si o perioada aproximativa de solutionare, daca stie cineva Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 11:41, 23 Iulie 2012
propunerea a facut-o politistul dar procurorul este cel care decide. Prin urmare se mai poate schimba ceva. Perioada de solutionare depinde de numarul mare de cazuri pe care le are de solutionat procurorul. Pentru a-l grabi ii puteti adresa o cerere pentru solutionarea dosarului.
Am inteles dar banuiesc ca in marea majoritate a cazurilor se insuseste propunere politiei banuiesc, pentru ca a fost un caz destul de simplu fara accident , oprire de rutina , probe care le-am specificat mai sus.. ar putea influenta decizia daca fac cerere de urgentare , Multumesc
buna ziua
propunerea a fost facut de politistul de caz dar procurorul nu este tinut de aceasta popunere in urma analizarii probelor de la dosar decide daca confirma sua infirma propunerea sau restiutie dosarul pentru completare de probe deci mai ai de asteptat .....si nu stiu daca cererea de urgentare a dosarului te avantajeaza, te pote dezavantaja daca procurorul are multe dosare in lucur si mai vechi ,cauza se incadreaza la dosar mai vechi de 6 luni asa ca ...
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar conducere sub influenta bauturilor alcoolice cristian12345 cristian12345 Buna ziua o ultima intrebare binevoitorilor care vor aveea placerea de a-mi raspunde..Am un dosar de cercetare penala plecat la inceputul acestei luni cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool la volan alex_tibi alex_tibi Dupa aproximativ 2 luni si jumatate de la depistarea in trafic cu alcoolemie sunt in posesia tuturor probelor , respectiv 0,70 prima 0,55 a doua , recalculare ... (vezi toată discuția)
Dosar penal sau amenda ? daniel_croitoru daniel_croitoru buna ziua am si eu urmatoarea intrebare la probele de sange am avut 0,75 0,65 si la recalcularea ceruta de politist 0,85 dosarul este la parchet din martie si ... (vezi toată discuția)