Buna ziua , revin cu o intrebare, deoarece dosarul meu de cercetare pantru conducere sub ibfluenta bauturilor alcoolice este pe cale sa se finalizeze, probe de sange sub 0,80 recalculare intre 0,75si 0,85 teoretic , dosarul este ajuns la parchet pentru solutionare cu propunerea de scoatere de sub urmarire penala, propunere pe care astazi am aflat-o si eu , iar intrebarea esentiala este daca se mai poate schimba ceva , banuiesc ca aceasta o sa fie si rezolutia procurorului, si o perioada aproximativa de solutionare, daca stie cineva Multumesc
propunerea a facut-o politistul dar procurorul este cel care decide. Prin urmare se mai poate schimba ceva. Perioada de solutionare depinde de numarul mare de cazuri pe care le are de solutionat procurorul. Pentru a-l grabi ii puteti adresa o cerere pentru solutionarea dosarului.
Am inteles dar banuiesc ca in marea majoritate a cazurilor se insuseste propunere politiei banuiesc, pentru ca a fost un caz destul de simplu fara accident , oprire de rutina , probe care le-am specificat mai sus.. ar putea influenta decizia daca fac cerere de urgentare , Multumesc
buna ziua
propunerea a fost facut de politistul de caz dar procurorul nu este tinut de aceasta popunere in urma analizarii probelor de la dosar decide daca confirma sua infirma propunerea sau restiutie dosarul pentru completare de probe deci mai ai de asteptat .....si nu stiu daca cererea de urgentare a dosarului te avantajeaza, te pote dezavantaja daca procurorul are multe dosare in lucur si mai vechi ,cauza se incadreaza la dosar mai vechi de 6 luni asa ca ...
bafta