avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru parcare

Am luat o amenda pentru parcare, nu am semnat nimica, pe bulevard in Deva. in dreapta sunt locuri de parcare si sunt 2 benzi pe sens, linie intrerupta intre benzi. |Am parcat pe prima banda pe avarii, nu am stat mult timp in care a trecut MCV-ul si ma fotografiat si mia trimis procesul verbal acasa. In procesul verbal scrie ca am parcat in zona de actiune a indicatorului oprirea interzisa, nefiind nici un semn. Are rost sa depun contestatie, daca da este o cerere tip? Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:55, 21 Iunie 2012
Da, are rost sa depuneti contestatie daca lucrurile stau asa cum afirmati.
Este cerere tip sau e o cerere normala
lala21 a scris:

Este cerere tip sau e o cerere normala

Nu este cerere tip, formulati o plangere impotriva procesului verbal de sanctiune contraventionala in care aratati considerentele dvs. cu privire la aplicarea sanctiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe contrasens = suspendare permis bogdancostel bogdancostel Pe scurt ce s-a intamplat: Pe o strada cu 4 benzi delimitate de linie continua mergeam pe banda de la axul drumului. O masina de langa mine a vrut sa-mi intre ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 60 zile ElsaB ElsaB Buna ziua tuturor! In speranta ca voi primi un sfat, care sa aduca un final cat se poate de fericit povestii mele :).. am sa incerc sa relatez pe scurt ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, parchat pe interzis dantintesan dantintesan Buna seara. Am parcat masina pe interzis (in Cluj-Napoca) si am primit o amenda pentru ca nu aveam tichet de parcare. In fiecare zi se parcheaza acolo, nu ... (vezi toată discuția)