avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... relatii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

relatii de munca

Buna ziua,

O intrebare: exista Contract Colectiv de Munca la nivel national valid (publicat in M.O.) pentru anul in curs?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 14:47, 22 Iunie 2012
NU.
De la 01.01.2011 nu mai exista ccm incheiat la nivel national ... exista in schimb ccm la nivel de ramura de activitate inca in vigoare.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,

In ordinea celor de mai sus, imi puteti spune daca CCM pe ramura energiei electrice, termice, etc. mai este in vigoare?

Multumesc inca o data
Pe site-ul MMFPS in sectiunea dialog soicial - contracte colective de munca - grup de unitati exista CCM GU 640 din 2009 - Energie electrica valabil pana in 2013 CCM la nivel de grup de unitati producere, transport, distributie energie termica si/sau electrica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata garantie de gestiune si salariu compensator. crazynet644 crazynet644 Buna ziua, Am cateva nelamuriri si cer ajutorul unor persoane competente. Am fost angajat al unei firme de retail. Pe data de 07.02.2012 punctul de lucru unde ... (vezi toată discuția)
Ccm pe ramura energetica adriana.karageorge adriana.karageorge Poate cineva sa-mi spuna daca mai este in vigoare si eventual cum pot intra in posesia lui? Sunt in negociere la ccm pe unitate. In mod normal trebuie sa-l ... (vezi toată discuția)
Ccmgu nr. 640 din 30.10.2009, la nivel de unitati de producere, transport, distributie energie termica str8 str8 Buna seara si HRISTOS A INVIAT! Va rog respectuos sa-mi spuneti daca CCMGU nr. 640 din 30.10.2009, la nivel de unitati de producere, transport, distributie ... (vezi toată discuția)