avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... compatibil sau nu?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

compatibil sau nu?

Buna ziua.
Daca in urma unui curs de formator..poti la randul tau sa-l predai in cadrul institutului in care l-ai urmat...si daca esti angajat consilier juridic cu CMI ...nu poti sa fi remunerat conform lit a de mai jos?
Art. 11. − Exercitarea profesiei de consilier juridic este compatibilă cu:
a) activitatea didactică universitară şi de cercetare juridic ă, activitatea literară, culturală şi publicistică nesalarizată; b) funcţia de arbitru, mediator sau expert, în condiţiile legii şi cu respectarea prevederilor legale privind conflictul de interese;
c) participarea la comisii de studii, de întocmire a proiectelor de reglementări juridice.

Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 16:58, 24 Iunie 2012
Poti fii remunerat in conditiile mentionate mai sus?Ca si C.J. nu poti avea si alte surse de venit....?:( decat cele rezultate din c.i.m.?
Mie nu mi se pare o stare de incompatibilitate ...
multumesc freeelis...de ce nu ti se pare ?daca realizezi venituri din predarea cursului...nu intrii sub art mentionat mai sus?
O consider ca fiind activitate didactica .. cunosc foarte multe situatii de acest gen si nimeni nu a stabilit ca este in situatie de incompatibilitate
Multumesc mult. Asa o consider si eu, dar art.11 lit. a spune ca tebuie sa fie nesalarizata
) activitatea didactică universitară şi de cercetare juridic ă, activitatea literară, culturală şi publicistică nesalarizată. de aceea am avut indoieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitate intre meseria de consilier juridic si cea de mediator theilona theilona As dori sa intreb daca un consilier juridic poate fi in acelasi timp si mediator?Multumesc! (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca Grigore Carmen Grigore Carmen Intrebarea mea pentru dumneavoastra este daca pot avea doua locuri de munca in acelasi timp, respectiv invatatoare si consilier juridic cu statut de personal ... (vezi toată discuția)