avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare administrativa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare administrativa

Buna ziua!
Fiind in concediu medical pentru ingrijire copil bolnav, am primit de la institutie, recomandat, o adresa prin care mi se solicita prezenta in vederea luarii la cunostinta a procesului-verbal de cercetarea administrativa. Concediul medical s-a eliberat pentru perioada 18-22 iunie. Exista reglementare legala care sa imi impuna sa merg sa dau curs solicitarii institutiei si sa neglijez copilul? Cu alte cuvinte pot sa ma cheme din concediul medical pentru semnarea acelui docuement?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 26 Iunie 2012
Dupa terminarea concediului medical va puteti prezenta la servici pentru a lua la cunostinta de acel document...
Buna ziua!
Am inceput serviciul si nu mi-a mai fost permis accesul la procesul-verbal de cercetare administrativa, in concluzie nu stiu exact ce este consemnat in el.
Din zvonuri, am inteles ca am fost chiar acuzata, in scris, ca am luat concediu medical pentru a ma sustrage obligatiilor de serviciu, lucru total gresit, intrucat aveam copilul bolnav si erau primele si singurele zile de concediu medical din acest an. De asemenea, prin procesul verbal nu s-a reusit stabilirea pagubei si l-au inaintat spre parchet.
Ce pot face in aceste circumstante?
Care este termenul in care voi fi solicitata/citat la Parchet?
multumesc
Daca a inaintat acte spre Parchet, inseamna ca au depus plangere penala impotriva dvs pentru savarsirea unei fapte care este pedepsita de Codul penal ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara in timpul concediului medical Cossim Cossim Buna ziua, Vreau sa intreb daca este legal sa trimit prin posta procesul verbal cu decizia in urma unei comisii de cercetare disciplinara pe motiv de 4 ... (vezi toată discuția)
Raspundere disciplinara pt angajat concediu de crestere copil Andos14 Andos14 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie, un angajat pe post de paznic, aflat in concediu de crestere copil 2 ani, a permis furtul din incinta ... (vezi toată discuția)
Accident rutier anee84 anee84 buna ziua,am avut nefericirea in urma cu 3 luni sa lovesc un copil in varsta de10 ani care traversa trecerea de pietoni pe bicicleta, din spusele politistilor ... (vezi toată discuția)