avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... standarde de evaluare
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

standarde de evaluare

Va rog sa-mi spuna cineva daca standardul international de evaluare GN5,a fost abrogat sau se aplica si in 2012.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Verdes , Evaluator 10:44, 26 Iunie 2012
Standardul GN 5=Standard International de Practica în Evaluare 5 - GN 5 ,a fost revizuit in 2005,este in vigoare avand scopul de a imbunatatii la nivelul consecventei si calitatii evaluarii de bunuri mobile ,in avantajul utilizatorilor serviciilor de evaluare bunuri mobile
IN STANDARDELE INTERNATIONALE DE EVALUARE 2011 - PAG 8 GASITI :
" IN IVS 2007 - GN5 EVALUAREA BUNURILOR MOBILE
STANDARDE REVIZUITE - NU ARE ECHIVALENT IN NOILE STANDARDE. DEFINITIA BUNURILOR MOBILE DIN VECHILE STANDARDE ERA MULT PREA LARGA SI ACOPEREA MAI MULTE CLASE DE ACTIVE DECAT CELE CARE ACUM FAC SUBIECTUL STANDARDELOR SPECIFICE.
FOSTUL GN A FOST RETRAS DE IVSB IN FEBRUARIE 2010 "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Standardele anevar de evaluare se aplica si in practica judiciara? Radu1955 Radu1955 Buna seara, As dori sa intreb daca standardele ANEVAR de evaluare sunt valabile/obligatorii si in practica judiciara? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Analiza: "valoare de circulatie" versus "valoare de piata" legalmgm legalmgm Buna ziua Cu toate că nu este cea mai importantă problemă, vă rog să comentaţi următoarea stare de fapt: In ultimii cca. 7-8 ani, Ministerul ... (vezi toată discuția)
Evaluare autoturism nou loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am incheiat procesul de divort (eu sunt reclamantul) si acum urmeaza partajul. As avea 2 intrebari la dvs.: - am achizitionat impreuna cu fostul ... (vezi toată discuția)